fbpx

Commissies

De Vereniging

Commissies van Huize Bacchus

Naast het bestuur, heeft Huize Bacchus ook verschillende commissies. Deze houden samen met het bestuur de vereniging draaiende en het is een geweldige manier om jezelf naast je opleiding nog meer te ontplooien. Hieronder staan de commissies die Huize Bacchus op dit moment kent. Denk je na het lezen over de commissies, wauw ik wil hier graag deel van uitmaken? Neem dan contact op met iemand van het bestuur of voorzitter van de desbetreffende commissie!

Kas en Beleid Commissie

Aan de kas en beleid commissie is de taak om het bestuur te controleren op financieel gebied, op het gevoerde beleid en gemaakte keuzes. Is dit allemaal nog in lijn met het beleidsplan? Word er nog gehandeld naar het belang van de vereniging? Dit zijn de vragen die kas en beleid regelmatig stelt namens de leden. 

Promo Commissie

De promocommissie, is verantwoordelijk voor de promotie van de vereniging. De promocommissie houdt de sociale media bij, ontwikkeld leuke content, maakt foto’s tijdens activiteiten, ontwerpt promomateriaal zoals flyers, posters, banners etc. En stuurt de promotiemomenten aan, zoals bijvoorbeeld de opendagen op de hogeschool en campus tours.

Activiteiten Commissie

Een avondje gewoon borrelen is heel erg gezellig natuurlijk, maar soms wil je ook iets doen tijdens het borrelen. De activiteitencommissie, kortweg AC, is een ster in het bedenken van leuke invullingen van jouw avond! Van een leuke pubquiz tot een gek themafeest, de AC bedenkt het wel. Zonder de AC zijn er geen activiteiten, zonder activiteiten is Bacchus niet Bacchus. 

Redactie Commissie

De redactiecommissie is verantwoordelijk voor het maken van het Bacchus Magazine; de Bacchant, welke eens per periode uitkomt. Hiervoor doen zij interviews, schrijven ze artikelen en vinden ze leuke en creatieve manieren om een must-read voor elk lid te maken. Ook zorgen ze ervoor dat er een intro-editie is van het magazine. 

Intro Commissie

De introcommissie is verantwoordelijk voor het profileren van Bacchus tijdens de introweken in september en februari. Hiervoor bedenken zij ludieke acties, organiseren kennismakingsactiviteiten en zorgen zij dat nieuwe studenten alvast warmlopen voor het verenigingsleven. Gedurende het jaar ondersteunen zij de promocommissie op de promotiemomenten. 

Alumni Commissie

De Alumni Commissie organiseert twee keer per jaar een evenement voor alle leden van Bacchus, waar de alumnileden (reeds afgestudeerde Bacchanten) samen komen met huidige leden om verhalen te delen. Hier wordt kennis gemaakt en uitgewisseld, maar boven alles hebben we samen een boel plezier! 

Sociëteits Commissie

De Sociëteitscommissie, ook wel soccie genoemd, is verantwoordelijk voor het draaiende houden van onze sociëteit. Hiervoor hebben ze contact met de pandeigenaar, houden ze de drankvoorraad bij en zorgen ze dat de sociëteit klaar is voor gebruik en hij schoon en netjes blijft. De soccie draait de bardiensten en zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een Bacchus avond in de soos; Het Dak.  

Weg Weekend Commissie

Met een weekend vol gekkigheid, gezelligheid en eeuwige verhalen verzorgd de Weg Weekend Commissie een van de leukste activiteiten van het jaar. Namelijk, zoals de naam al een beetje verklapt, het weekend weg! De commissie zorgt ervoor dat alle Bacchanten een compleet verzorgd weekend weg kunnen tegen een studentenprijsje, wie wil dat nou niet? 

Scroll naar boven