Wat doet UIT DE BROUWERIJ?

Youri:

Uit de brouwerij is een bedrijf in foodtrucks waarbij we gerechten serveren op festivals of andere evenementen. Wat onze gerechten uniek maakt, is dat wij met bier als ingrediënt werken. We verwerken dit onze zelfgemaakte sauzen, maar ook in bijvoorbeeld marinades, wat een unieke smaakbeleving oplevert.
We koppelen onze gerechten een beetje aan de truck waaruit het geserveerd wordt, dus vanuit onze omgebouwde Amerikaanse schoolbus serveren we voornamelijk American streetfood uit een stoere Josper grill.
We hebben een uitgebreide keuken in onze truck, dus verder zijn we erg veelzijdig en proberen we voor elk evenement wel iets passends te bedenken.

Pepijn:

Uit de brouwerij bestaat uit een foodtruck waaruit gerechten worden geserveerd met als hoofdingrediënt : bier. Voorbeelden hiervan zijn spareribs en spiesjes met biermarinade maar ook sauzen op basis van bier. De foodtruck zal vooral te vinden zijn op festivals maar is ook te boeken voor feesten en partijen. Doordat het menu per evenement wordt samengesteld, heeft Uit de brouwerij bereik tot meerdere doelgroepen. 

Kijk voor nog meer info op de site

www.uitdebrouwerij.nl

Of volg UIT DE BROUWERIJ via de volgende kanalen: